Başkan Uzundemir, Ortaca Belediyesinden emekliye ayrılan personele plaket takdim etti

DORUKTÜRK EGE - Şubat 9, 2021 8:18 am A A

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, belediyeden emekliye ayrılan personele plaket takdim etti.

Ortaca Belediyesi’nde yıllarca çalışan ve emekli olan personele Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir  tarafından plaket takdim edildi. Ortaca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Alim Uzundemir,  birim müdürleri ve emekliye ayrılan  personel katıldı.

Plaket takdim töreninde konuşan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir şunları söyledi: “Belediyemizde yıllardır görev yapan ve vatandaşlarımıza hizmet ulaştırma konusunda büyük emek veren siz çalışma arkadaşlarıma Ortaca Halkı adına ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir mutluluk. Emeklilik hakkı kazanarak belediyemizden ayrılmış olabilirsiniz ama sizler her daim Ortaca Belediyesi’nin bir parçası olacaksınız. Bundan sonraki yaşamınızda hepinize sağlık ve mutluluk diliyorum. Hakkınızı helal edin” dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir  tarafından emekliye ayrılan personele plaket ve hediye takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tören sona erdi.

#OrtacaBelediyesi
#AlimUzundemir

DORUKTÜRK MERKEZ (EGE), ORTACA, SABİH SAMUR

 

Bu haber 520 kez okundu.
DORUKTÜRK EGE - 8:18 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.