Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından sosyal medya hesaplarından uyuşturucu madde ile paylaşım yapan şahıs yakalanarak ceza evine gönderildi

DORUKTÜRK EGE - Ekim 11, 2022 4:03 pm A A

BASIN NOTU

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından sosyal medya hesaplarından uyuşturucu madde ile paylaşım yapan şahıs yakalanarak ceza evine gönderildi.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince daha önce birçok kez uyuşturucu madde ile suç geçmişi olan C.D. isimli şahsın instagram ve facebook hesapları üzerinden uyuşturucu madde ile paylaşım yaptığı tespit edilmesinin ardından şahıs Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda 10.10.2022 günü yakalanmıştır. Şahsın yakalanmasının ardından gözaltı kararı verilmiş olup şahıs tamamlanan evraklarının ardından 11.10.2022 günü Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.

C.D. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış olup, cezaevine teslim edilmiştir.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği olarak gençliğimizi körelten, geleceğimizi baltalayan ve özümüzü unutturan uyuşturucu ile ilgilisi ve alakası olan tüm şahıslarla etkin mücadeleye devam edilmekte olup, bu kapsamda tüm vatandaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermesini talep ederiz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği

 

DORUKTÜRK MERKEZ – SABİH SAMUR

#dalamannarkotik
#narkodalaman

Bu haber 369 kez okundu.
DORUKTÜRK EGE - 4:03 pm A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.