Seferihisar’da YENİ Parti İlçe Binası Törenle Açıldı

Seferihisar’da YENİ Parti İlçe Binası Törenle Açıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 04.09.2026
0
A+
A-

Seferihisar’da YENİ Parti İlçe Binası Törenle Açıldı

YENİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. Açılışta parti yöneticileri, milletvekilleri, eski belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş bir araya geldi.

YENİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binası, düzenlenen törenin ardından faaliyetlerine başladı. Açılış programına siyasi parti temsilcileri, yerel yöneticiler ve vatandaşlar katıldı.

Törende YENİ Parti İzmir Kurucu İl Başkanı Çağatay Güç, İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu, CHP İzmir eski İl Başkanı Alaattin Yüksel, YENİ Parti İzmir Milletvekilleri Seda Kaya Ösen ve Ednan Arslan, Seferihisar Belediye Başkan Vekili Fuat Gümüş, YENİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Efe Orbay Tekün ile YENİ Parti Seferihisar Kurucu İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar yer aldı.

Güç: “Geleceğe odaklanmamız gerekiyor”

Açılışta konuşan Çağatay Güç, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Parti içerisinde yaşanan sorunların geride bırakılması gerektiğini ifade eden Güç, YENİ Parti’nin hedefinin iktidar olduğunu söyledi.

Güç, partinin Türkiye’de değişim talebinin önemli siyasi temsilcilerinden biri olduğunu savunarak, siyasetin parti içi tartışmalardan ziyade vatandaşların sorunlarına odaklanması gerektiğini dile getirdi.

Türkiye’de ekonomik sorunların vatandaş üzerindeki etkisine de değinen Güç, özellikle akaryakıt fiyatlarındaki artışın üretimden ulaşıma kadar birçok alanda maliyetleri yükselttiğini belirtti.

Güç, ekonomik sıkıntıların vatandaşın günlük yaşamında doğrudan hissedildiğini ifade ederek, YENİ Parti’nin değişim talebini iktidar hedefi doğrultusunda sürdüreceğini kaydetti.

Ösen: “Bu parti iktidar olmak için kuruldu”

YENİ Parti İzmir Milletvekili Seda Kaya Ösen ise partinin oluşum sürecinde vatandaşların taleplerinin belirleyici olduğunu söyledi.

Ösen, YENİ Parti’nin halkın desteğiyle ortaya çıktığını belirterek, yalnızca muhalefet yapmak yerine iktidar hedefiyle hareket ettiklerini ifade etti.

Partinin bundan sonraki süreçte örgütlenme çalışmalarını güçlendireceğini belirten Ösen, parti teşkilatlarının vatandaşlarla daha yakın temas kurmasının önemine dikkat çekti.

Arslan: “İktidara doğru ilerliyoruz”

YENİ Parti İzmir Milletvekili Ednan Arslan da törende yaptığı konuşmada Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek Seferihisar halkına selamlarını iletti.

Partinin kuruluş sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Arslan, YENİ Parti’nin halkın desteğiyle büyüdüğünü savundu. Teşkilatlanma çalışmalarının sürdüğünü belirten Arslan, yeni ilçe ve il binalarının açılmasıyla parti yapılanmasının güçlendirildiğini ifade etti.

Arslan, YENİ Parti’nin önümüzdeki dönemde iktidar hedefiyle çalışmalarını sürdüreceğini söyledi.

Gümüş: “Hedefimiz iktidar”

Seferihisar Belediye Başkan Vekili Fuat Gümüş ise ilçede yeni bir siyasi dönemin başlangıcını yaptıklarını belirtti.

Atatürk ilke ve değerlerine vurgu yapan Gümüş, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde çalışmaların sürdürüleceğini ifade ederek, Seferihisar’da vatandaşlarla birlikte iktidar hedefi doğrultusunda hareket edeceklerini söyledi.

Çınar: “Siyaset halkın içinde yapılacak”

YENİ Parti Seferihisar Kurucu İlçe Başkanı Rahmi Tezel Çınar da yeni hizmet binasının yalnızca bir parti merkezi olmayacağını, vatandaşların sorunlarını dile getirebileceği bir buluşma noktası olacağını belirtti.

Kadınlardan emeklilere, çiftçilerden esnafa ve gençlere kadar toplumun farklı kesimlerinin sorunlarına dikkat çeken Çınar; demokrasi, adalet ve özgürlük vurgusu yaptı.

Çınar, Seferihisar’ın mahallelerini ve kırsal bölgelerini yakından tanıdıklarını belirterek, yerel siyasetin vatandaşla doğrudan temas içerisinde yürütülmesi gerektiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. YENİ Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı’nın yeni hizmet binası düzenlenen törenle resmen hizmete girdi.

Zeynep Yalçıngil – Doruktürk Ege

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.