1000. Bebek Vedat Ali Bebek Fethiye’ye HOŞ GELDİN!

Fethiye - Kasım 18, 2023 11:43 am A A

Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün tarafından başlatılan “Hoş Geldin Bebek” projesi 1000. aileye ulaştı.

Yeni doğan bebeklerin tüm ihtiyaçlarının karşılandığı ürünlerin bulunduğu çanta ailelere teslim ediliyor. 1000. yeni doğan hediyesi Vedat Ali bebeğin ailesine, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından takdim edildi. Yeni doğan paketini Belediye Başkanı Alim Karaca’dan alan Kevser ve Arif Eker çifti bebeğin ilk ihtiyaçlarının bulunduğu çanta için teşekkür ettiler.

Bebek Bezi, Islak Mendil, Zıbın takımı, Biberon, Battaniye, 0-3 aylık kıyafet, Çorap, Anı Defteri, Tebrik Kartı ve eşya Çantası gibi ürünler yer alıyor. Fethiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Ali Rıza Kıroğlu ve ilgili personelin katıldığı ziyarette konuşan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Yeni doğan bebeklerimizin ve ailelerinin mutluluğuna katkıda bulunmak bizim için gurur verici. Ailemizin her üyesini desteklemek ve sevgi dolu bir geleceğe adım atmalarına yardımcı olmak için her zaman yanlarındayız. Vedat Ali Bebeğimize, Allah sağlıklı uzun ömür versin.” dedi.

DORUKTÜRK EGE – FETHİYE
YİĞİT SAMUR 

 

Bu haber 239 kez okundu.
Fethiye - 11:43 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.