YETER ARTIK!

Temel Atay - Ekim 11, 2020 10:56 am A A

YETER ARTIK!

 

Ülkemizde, cumhuriyetin kuruluşundan itibaren yaşanan, siyasi iktisadi, mali, sosyal, ekonomik, askeri, mülki, adli tüm olumsuzlukları yaratan, milletimizin, devletimizin ve vatanımızın büyük manevi ve maddi zarar görmesine sebep olanlar Türk soyundan değildirler. Türk soyundan gelenlerin genlerinde böyle şerefsizlikleri yapma geni yoktur.
Türk kavmi necip millettir ve Allah c.c tarafından dinimiz İslam’ın muhafızı olarak görevlendirilmiştir. Kitabımız Kur’an’ın maide suresi 54 ncü ayetinde bundan bahsedilir. Türk milleti 1300 yıldır dinimiz İslam’ın sancaktarlığını yapmaktadır. Yukarıdaki olumsuzlukları yapanlar nesebi belirsiz devşirme ve dönmelerle, aklını seccade şeytanı tarikat şeyhlerinin emrine veren, dinimizi yaşıyorum derken Araplaşan salaklardır.
Ha birde Bizans’tan günümüze kadar varlıklarını bizim merhametimizle sürdüren ekalliyet unsurların insanların nankör olanlarıdır. Bize duydukları hınç ve kinleri yüzünden emperyalist ülkelerin sponsorluğunda ülkemize her türlü hainliği yapmaktadırlar.
Dış düşmanlarımız bellidir.
İçimizde bizden görünen hainlerin önünü kesmek için acilen Türk Ceza Kanununun suçlarla ilgili cezalarının caydırıcı olacak şekilde misliyle artırılması, vatana ihanet edenlerin idamla yargılanması ve cezalarının geciktirilmeden infazının yapılması gereklidir. Kanunlardaki iyi hal indirimi ve pişmanlıktan yararlanma hususları kesinlikle yasalarımızdan çıkarılmalıdır.
Bu, milletvekilleri dokunulmazlığını da kapsamalı, kürsü dokunulmazlığından başka suçlarla ilgili dokunulmazlık derhal kaldırılmalıdır.
Meclis kürsüsünden hain örgütlerin propagandasını yapan, liderlerini öven, devletimize söven hain güruhun da en kısa zamanda faaliyetleri sonlandırılmalıdır. Bu konuların referandumla halka sorulması için gereken devletimizce yapılmalıdır. Gereken yasalarda derhal değişiklikler meclisimiz tarafından yasalaştırılmalıdır.
Bıçak kemiğe dayandı.
Sabır taşlarımızda çatladı. Toplum içinde büyük sosyal olay ve çatışmaların yaşanmaması için acele edilmeli.
Devletimiz devletliğini gösterip, milletimizin duyduğu öfke ve huzursuzluğun doğuracağı, sonuçlarının ne olacağı kestirilemeyen olayların önünü kesmelidir.
Son günlerde yaşanan olaylar acilen tedbir alınmasının gerekliliğinin işaretidir. Ki buna Ormanlarımızı yakanlar dahil! Vesselam.

Temel ATAY

Bu haber 703 kez okundu.
Temel Atay - 10:56 am A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.