ABD’den YPG açıklaması

ABD’den YPG açıklaması
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.11.2018
1
A+
A-

ABD’li üst düzey bir yetkili terör örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG ile bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada YPG ile olan ilişkilerin ‘geçici ve taktiksel’ olduğu belirtildi.

 

ABD’den üst düzey bir yetkili, ABD’nin terör örgütü YPG ile olan ilişkileri ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, YPG ile ilişkileriyle ilgili olarak, ‘İlişkimiz geçici ve taktiksel’ denildi.

ABD’li üst düzey yetkili ‘Türkiye’nin endişelerine yanıt’ sözleriyle, YPG’li teröristlerle Amerikan askerlerinin birlikte devriye gezmesini ‘Suriye stratejimizin bir parçası, ilişkilerimiz geçici ve eylem odaklı. Fırat’ın doğusuna harekat konusunda Türkiye de bizi anlamalı’ olarak belirtti.

Yapılan açıklamada ‘Türkiye’yi anlıyoruz, Türkiye de bizi’ anlamalı denildi. Türkiye ile ABD askerlerinin Menbiç’teki devriyesi için, “Devriyelerin başlaması büyük bir başarı. Devriyelerin sıklığına komutanlar karar verecek” açıklaması yapıldı.

 

Kaynak Yeniçağ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.