İbrahim Dağ’dan Muhteşem Bir Bayram Mesajı

ÇALIŞAN TÜRKİYE - Mayıs 22, 2020 9:51 pm

İbrahim Dağ’dan Muhteşem Bir Bayram Mesajı

Dalaman’ın saygın iş insanı, müteahhit İbrahim Dağ İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İbrahim Dağ, Doruktürk Merkez Haber Platformuna özel yaptığı açıklamada farkındalığını göstererek bir ilke imza attı.
Bayram mesajlarının “kopyala yapıştır” haline geldiği, insanların arama motorlarından kalıp tebrikler alarak bunları sayfalarında paylaştığı, duygularını katmadıkları bir ortamda sevgiden, saygıdan, dostluk ve kardeşlikten bahseden nadir insanlardan, bir Gönül Adamı İbrahim Dağ.

İbrahim Dağ’ın sıcacık ve içten mesajını sizlerle paylaşıyoruz;

“Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği günlerdir.Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin ve Dalaman Bölge Halkının Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Evet bu muhteşem tebriğin ardından Sn. Dağ,
Bayram sonrası “yeni normal” olarak adlandırılan süreçte, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak devam edecek olan iş hayatımızda sizleri ofisinde ağırlamak ve Türk Kahvesi sunmak istiyor.
Çok kısa bir süre sonra tamamlanacak yeni lüks konutlarının tanıtımını hem ofis ortamında hem de bizzat şantiyede sizlerle paylaşmak istiyor.
“Ekonominin ve piyasa şartlarının da olumsuz olduğu bu tip ortamlar aslında ev sahibi olmak için belki de bir fırsat.
Bu noktada yapmış olduğumuz sürpriz kampanya tadında fiyatlarımızı ofisimizde sizlerle paylaşmak istiyoruz. Bekliyoruz efendim” diyen İbrahim Dağ’a hayırlı bayramlar dileyerek yanından ayrılıyoruz.

İbrahim Dağ İnşaat iletişim

İbrahim Dağ


https://www.facebook.com/ibrahim.dag.insaat/

DORUKTÜRK MERKEZ (EGE), SABİH SAMUR

BENZER HABERLER