Dalaman Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri tarafından yapılan çalışmalar kapsamında; Dalaman’da kenevir bitkisi yetiştirerek hasat etmiş olduğu esrar maddelerini piyasaya satışa arz eden şahıslar hakkında bilgi alınması üzerine U.T. Ve Ü.T. isimli şahısların ikametlerinde arama kararı talep edilmiş, alınan karar gereğince 22.08.2022 günü yapılan arama işleminde sera içerisinde yetiştirilen kenevir bitkileri ile hasat edilmiş yüklü miktarda esrar maddesi ele geçirilmiştir.
Yapılan işlemler sonrasında adı geçen her iki şahısta göz altına alınmış olup, şahıslar tamamlanan işlemlerinin ardından 23.08.2022 günü Ortaca Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir.
Savcılık makamına çıkarılan şahıslardan Ü.T. tutuklama talebiyle U.T. ise adli kontrol şartıyla ile serbest bırakılmak üzere mahkemeye sevk edilmiş, Ü.T. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanmış, U.T. isimli şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.
Uyuşturucu madde ile etkin mücadeleye devam edilecektir.
NARKO DALAMAN